7 års erfaring

Hurtig syn af opgaven

Hurtig tilbudsgivning

Nye vinduer, reparation og vedligeholdelse tilbydes her​

​Drømmer du om at få nye vinduer? Eller trænger de eksisterende til en kærlig hånd? Uanset hvad står vi hos Hother CPH ApS klar til at hjælpe dig. Vi udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på vinduer. Skal vinduer udskiftes helt, klarer vi også det. Vi servicerer kunder i Tårnby, København, Amager og omegn.

Der er flere gode grunde til at få udskiftet eller repareret sine vinduer, hvis de trænger. Ældre typer af vinduer er nemlig ikke lige så godt isolerede, som de nye på markedet i dag. Det betyder, at du risikerer at bruge unødvendig meget energi, hvis du har ældre og dårligt isolerede vinduer i dit hjem. Vi kommer gerne og foretager udskiftning af vinduer, hvor vi samtidig energioptimerer vha. nye vinduer.

Hvad koster nye vinduer?

Der findes mange forskellige typer af vinduer på markedet, og derfor er det svært at angive en konkret pris på, hvad nye vinduer koster. Det kan være, du ønsker vinduer efter mål eller vinduer med flere lag glas. Uanset hvad dine individuelle behov er, får du altid konkurrencedygtige priser, når du samarbejder med os.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at vinduer holder sig pæne i mange år. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at stille os spørgsmål omkring udskiftning og montering af vinduer. 

Kontakt os og modtag et godt tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et godt tilbud på montering af nye vinduer, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon 60 70 08 21 eller på e-mail simon@hother-cph.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hother CPH ApS

Robert Jacobsens vej 58C 4tv
2300 København S

CVR: 39985624

Telefon: 60 70 08 21

E-mail: simon@hother-cph.dk

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

global

close-envelope