7 års erfaring

Hurtig syn af opgaven

Hurtig tilbudsgivning

​Tilbygning som imødekommer lige netop dine behov

Drømmer du om at få mere plads i dit hus? Så er en tilbygning sandsynligvis den rette løsning for dig. Hos Hother CPH ApS har vi mange års erfaring indenfor tilbygninger, og derfor kan vi lave en løsning, som matcher dine behov perfekt. Vi servicerer primært kunder i og omkring Tårnby, København og Amager, men kommer selvfølgelig også gerne udenfor disse områder.

Er der familieforøgelse på vej, eller drømmer du om at få mere glæde af dit sommerhus, så er en tilbygning en hel ideel løsning. Vi kan f.eks. foretage en ombygning af dit hjem, så du får mere plads til den lille ny, eller vi kan lave en ny udestue til dit sommerhus, som du kan nyde hele året rundt. Mulighederne er mange, så tøv ikke med at kontakte os for hjælp.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på en tilbygning til hus varierer, da det afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer bl.a. an på, hvilken type af ombygning der er tale om, samt hvilke materialer der skal anvendes. Vi kan f.eks. tilbyde en ny garage eller et ekstra børneværelse. Uanset hvad dine behov er, så sikrer vi, at du får en så billig pris som muligt.

Vi er en stabil, imødekommende og kompetent samarbejdspartner, som altid afleverer et tilfredsstillende resultat til den aftalte tid. Vi rådgiver og vejleder også altid gerne hver enkelt kunde, så vi sammen kan finde den mest fordelagtige løsning afhængig af de individuelle behov. Du kan med andre ord trygt lade os være din fremtidige samarbejdspartner.​

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvad vi kan tilbyde af tilbygning hos dig, eller skal vi sammensætte et godt tilbud til dig? Så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 60 70 08 21 eller på e-mail simon@hother-cph.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hother CPH ApS

Robert Jacobsens vej 58C 4tv
2300 København S

CVR: 39985624

Telefon: 60 70 08 21

E-mail: simon@hother-cph.dk

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

global

close-envelope