7 års erfaring

Hurtig syn af opgaven

Hurtig tilbudsgivning

Vi udfører tagrenovering og tagdækning i høj kvalitet​

​Trænger dit tag til et friskt pust? Så kan en tagdækker udfører en tagrenovering til den rette løsning. Hos Hother CPH ApS kan vi hjælpe dig med tagrenovering, der giver dit tag en længere holdbarhed.

Vi har base på Amager, hvorfra vi hjælper kunder i Tårnby, på hele Amager og i den resterende del af København, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig, når dit tag har brug for en kærlig hånd.

Tagrenovering tilbyder vi til både private og erhverv. Når du har brug for en tagrenovering, er det vigtigt, at du får en kvalitetsløsning, da et tag skal kunne holde til vind og vejr i mange år. Kvalitet er netop, hvad vi er kendt for, og du får derfor altid en holdbar løsning, når du vælger vores tagdækker til at stå for at lægge et nyt tag eller foretage en tagrenovering.

Har du brug for en tagreparation eller et helt nyt tag af dygtig tagdækker?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en mindre tagreparation, eller der er behov for et helt nyt tag, så hjælper vores tagdækker dig gerne. I sådan et tilfælde vil vi komme ud og foretage et eftersyn af taget, hvor vi kigger på, hvad der er den bedste løsning nu og her og i fremtiden – vi er altså nødt til at se dit tag for at kunne vurdere, hvad svaret er.

Vi har stor erfaring med forskellige tagmaterialer

Vi har stor erfaring med tagarbejde, og vi arbejder med mange typer af tage. Det betyder, at når du skal have nyt tag, kan du bl.a. få følgende:

  • Eternittag
  • Tegltag
  • Bølgepladetag
  • Skifertag (her får vi vores samarbejdspartnere til at lave spær)

Hvad end du har af ønsker, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for professionel og kompetent hjælp af en tagdækker. 

Kontakt os for at høre mere om tagrenovering eller nyt tag fra en dygtig tagdækker

Sidder du med spørgsmål som: Hvad koster et nyt tag? Så kontakt Hother CPH ApS med det samme. Vores tagdækker fortæller dig gerne mere om vores priser, tagrenovering eller nyt tag. Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god og billig pris, hvis du ønsker det.

Kontakt os på telefon 60 70 08 21 eller på e-mail simon@hother-cph.dk, så vender vi tilbage.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hother CPH ApS

Robert Jacobsens vej 58C 4tv
2300 København S

CVR: 39985624

Telefon: 60 70 08 21

E-mail: simon@hother-cph.dk

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

global

close-envelope