7 års erfaring

Hurtig syn af opgaven

Hurtig tilbudsgivning

​Få Kompetent hjælp til renovering af lejlighed og renovering af hus

​Har du en lejlighed eller et hus, der trænger til fornyelse? Hos Hother CPH ApS står vi klar til at hjælpe dig med renovering af lejlighed eller hus. Vi hjælper kunder i store dele af København, og har især mange kunder i Tårnby og på Amager.

Når du vælger at benytte os ved renovering af hus eller lejlighed, får du et team af kompetente tømrere. Vi har flere års erfaring i tømrerbranchen, hvilket sikrer dig godt håndværk igennem hele processen. Vores tømrere og snedkere er uddannede og holder sig altid opdateret på nye metoder og trends. Vi kan altså hjælpe, uanset om der er tale om blot en lille ombygning eller en totalrenovering af hus eller lejlighed.

Renovering af hus og lejlighed efter dine behov

Når du skal i gang med renovering af lejlighed eller hus, er der mange forskellige muligheder. Sammen indgår vi i en dialog, hvor vi finder frem til, hvilke præferencer og behov du har i forbindelse med en lejligheds- eller husrenovering. Ud fra det kan vi tilpasse det, så du får et resultat, der gør dig mere end tilfreds. Vi sørger altså for at hjælpe dig med en løsning, der er tilpasset netop dine behov.

Vi har altid fokus på god kvalitet og flotte løsninger, hvor de æstetiske detaljer er i fokus. Hos os er intet overladt til tilfældighederne, hvilket sikrer dig, at du får en renovering, hvor der er en rød tråd hele vejen igennem.

Kontakt os ved spørgsmål ang. renovering af lejlighed og hus

Hvad koster renovering af hus? Kan jeg få lavet en ombygning? Hvilke priser skal jeg forvente? Alt dette er spørgsmål, som vi kan besvare, hvis du kontakter os.

Vi står altid klar til at hjælpe, så kontakt os på telefon 60 70 08 21 eller e-mail simon@hother-cph.dk. Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig på renovering af hus eller lejlighed med en god og billig pris, hvis du har en konkret opgave, du ønsker udført.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din kommende renovering af lejlighed eller hus. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hother CPH ApS

Robert Jacobsens vej 58C 4tv
2300 København S

CVR: 39985624

Telefon: 60 70 08 21

E-mail: simon@hother-cph.dk

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

global

close-envelope