7 års erfaring

Hurtig syn af opgaven

Hurtig tilbudsgivning

​Hovedentreprise ved alle byggerier tilbyder vi

Skal du bygge nyt, bygge til eller bygge om? Så står Hother CPH ApS klar til at udføre hele entreprisen. Vi tilbyder en totalløsning, der spænder fra projekteringen til opførelsen, og som sikrer dig en succesfuld byggeproces. Vi tilbyder hovedentreprise hos kunder i og omkring Tårnby, København og Amager.

Selv om træ er fundamentet for vores arbejde, løser vi ofte entrepriseopgaver, som også indeholder mange andre materialer. Vi samarbejder fast med andre erfarne håndværkervirksomheder om større byggeopgaver og renoveringsarbejde, og derfor kan vi varetage enhver opgave for både private kunder og erhvervskunder.

Hvad er hovedentreprise?

Hovedentreprise dækker over flere forskellige ting, men betyder overordnet, at du har en erfaren fagmand til at tage sig af al kontakt og koordinering mellem de forskellige faggrupper. Formålet med en totalentreprenør er, at du kommer godt i mål med dit byggeri, uden at du selv skal bekymre dig om at holde styr på trådene.

Vores kompetente entreprenørfirma tilbyder både fagentreprise og totalentreprise afhængig af opgavens størrelse samt dine individuelle ønsker og behov. Vores professionelle entreprenør tilbyder altid en kyndig byggerådgivning, så byggeopgaven sikres et smukt og holdbart resultat, der lever op til alle dine drømme og forventninger.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Hvis du er på udkig efter en dygtig totalentreprenør, som kan varetage hovedentreprise ved din kommende opgave, er du velkommen til at kontakte os med det samme.


For at høre mere om dine muligheder, kontakt os da på telefon 60 70 08 21 eller på e-mail simon@hother-cph.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hother CPH ApS

Robert Jacobsens vej 58C 4tv
2300 København S

CVR: 39985624

Telefon: 60 70 08 21

E-mail: simon@hother-cph.dk

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

global

close-envelope